Рэстаран - гэта аб'ект інфраструктуры - прадпрыемства грамадскага харчавання з шырокім асартыментам страў складанай падрыхтоўкі, уключаючы заказныя і фірмовыя. Гатовую ежу і напоі прадаюць па замове для ўжывання ў ежу на месцы.
Часта больш аб'екты адпачынку маюць свае рэстараны, размешчаныя на іх тэрыторыі, дзе паслугі харчавання прадастаўляюцца для зручнасці адпачывальнікаў і для павелічэння патэнцыйнага даходу прадпрыемства. Важная асаблівасць працы рэстарана – высокі клас абслугоўвання гасцей і максімальны камфорт для іх.
Нажимая кнопку Принять вы соглашаетесь на обработку файлов Cookies, согласно Политике обработки файлов Cookies. При отказе от обработки файлов Cookies будет отключен сбор аналитических файлов. Отключение функциональных Cookies можно осуществить в настройках вашего браузера. Обращаем внимание, что некоторые функции сайта в этом случае станут для вас недоступны.